Update over onze rondvluchten

Inmiddels worden we alweer ruim een jaar geconfronteerd met de COVID beperkingen. Gelukkig hebben we per 18 juni de uitvoering van rondvluchten weer op kunnen pakken. Klanten die reeds over een ticket beschikken kunnen nu inchecken en daarmee hun ticket alsnog verzilveren. De ticketverkoop is helaas nog niet mogelijk.

Ticketverkoop

Op dit moment is het niet mogelijk om tickets voor rondvluchten te kopen in onze webshop. De reden is dat we een groot aantal tickets hebben verkocht, maar deze vluchten zowel vorig jaar als dit jaar niet hebben kunnen uitvoeren. Nu we weer rondvluchten mogen uitvoeren, zullen we eerst de klanten bedienen die al een ticket hebben. Op het moment dat we de achterstand weg hebben gewerkt, zullen we u, via onze website en sociale media, informeren wanneer de ticketverkoop weer start.

U heeft al een ticket

Wanneer u al een ticket heeft ontvangen, maar nog geen rondvlucht hebt gehad, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt inchecken op de vlucht naar keuze via onze incheckpagina.

Opnieuw uitstel?

Op het moment dat het later in het jaar niet meer mogelijk blijkt te zijn om rondvluchten uit te voeren, dan zullen er weer vluchten worden gecanceld. Heeft u ingecheckt op een geannuleerde vlucht, dan wordt u door ons persoonlijk geïnformeerd. Uw ticket voor de rondvlucht blijft geldig en wordt op een later tijdstip, in overleg met u, ingepland.

Overige vragen?

Veel antwoorden op vragen vindt u bij de veelgestelde vragen in onze webshop: www.helikoptervlucht.nl/veelgestelde-vragen/

Heeft u andere vragen? Wilt u dan een e-mail sturen naar info@heliflight.nl?

We bedanken u voor uw begrip en geduld.

Stuur een e-mail
Direct inchecken