Update over onze rondvluchten

Inmiddels worden we alweer ruim een jaar geconfronteerd met de COVID beperkingen. Dit heeft directe gevolgen voor onze rondvluchten met passagiers. Daarom willen we u langs deze weg informeren over de huidige stand van zaken en onze verwachtingen (april 2021).

Ticketverkoop

Op dit moment is het niet mogelijk om tickets voor rondvluchten te kopen in onze webshop. De reden is dat we een groot aantal tickets hebben verkocht, maar deze vluchten zowel vorig jaar als dit jaar niet hebben kunnen uitvoeren. Op het moment dat we weer rondvluchten gaan uitvoeren, zullen we eerst de klanten bedienen die al een ticket hebben. Op het moment dat we de achterstand weg hebben gewerkt, zullen we u, via onze website en sociale media, informeren wanneer de ticketverkoop weer start.

U heeft al een ticket

Wanneer u al een ticket heeft ontvangen, maar nog geen rondvlucht hebt gehad, hoeft u zich geen zorgen te maken. Zo snel we weer kunnen vliegen, komt u aan de beurt. De tickets verlopen niet voordat we alle reeds verkochte tickets hebben toegepast. De verwachting is dat we per 1 juni weer vluchten kunnen uitvoeren. Daarom vragen we u om alvast in te checken zodat u zo snel mogelijk kunt vliegen. 

Opnieuw uitstel?

Op het moment dat het per 1 juni toch niet mogelijk blijkt te zijn om rondvluchten uit te voeren, dan zullen er meer vluchten worden gecanceld. Heeft u ingecheckt op een geannuleerde vlucht, dan wordt u door ons persoonlijk geïnformeerd. Uw ticket voor de rondvlucht blijft geldig en wordt op een later tijdstip, in overleg met u, ingepland.

Overige vragen?

Veel antwoorden op vragen vindt u bij de veelgestelde vragen in onze webshop: www.helikoptervlucht.nl/veelgestelde-vragen/

Heeft u andere vragen? Wilt u dan een e-mail sturen naar info@heliflight.nl?

We bedanken u voor uw begrip en geduld.

Stuur een e-mail
Direct inchecken