Overname HeliFlight door De Kruif Beheer bv

Tot voor kort was het helikopter rondvluchten bedrijf HeliFlight eigendom van Gert van den Bosch. Recent heeft Pieter de Kruif van De Kruif Beheer bv het bedrijf overgenomen. Als helikopterpiloot was Pieter al betrokken bij HeliFlight. Samen met zijn zoon Gerrit wil hij het bedrijf verder opbouwen tot een dienstverlener van alle voorkomende helikoptervluchten.

Nieuw kantoor

De operaties van HeliFlight blijven op de huidige locatie aan de Wesselseweg in Kootwijkerbroek. Het kantoor met drie vaste medewerkers is verplaatst naar het nieuwe kantooradres bij De Kruif Machines bv, Stroeërweg 46 in Stroe. Dit kantoor zal tijdens werktijden geopend zijn voor al onze klanten. Vanuit hier zullen alle commerciële en administratieve zaken worden georganiseerd. U kunt HeliFlight nog altijd bereiken via de dezelfde kanalen die u gewend bent. Zie ook onze contactpagina.

Voortzetting activiteiten

HeliFlight is al jarenlang bekend van het organiseren van rondvluchten. Dagelijks organiseert HeliFlight rondvluchten door heel Nederland. Veel evenementen en bedrijfsfeesten zijn al leuker gemaakt met een rondvlucht op locatie. Ook zet HelifFlight de helikopters regelmatig in bij onder meer open dagen,  en festivals. Maar we doen veel meer. We organiseren onder andere charter-, reclame-, film/foto-, en beveiligings vluchten.

Uitbreiding zakelijke activiteiten

Vanuit de nieuwe locatie zetten wij meer in op de zakelijke markt. Er zijn zoveel kansen voor ondernemers als ze weten hoe ze helikopters optimaal kunnen inzetten. Er zijn inmiddels al contracten afgesloten met onder andere het ministerie van Defensie en verschillende bedrijven. Daarnaast is het aantal opstapplaatsen gegroeid tot meer dan 570 locaties. Wilt u weten wat HeliFlight voor u kan betekenen? Kijk dan eens bij onze diensten of neem contact met ons voor een advies op maat.