Nieuw bij HeliFlight, jubilarisvlucht

Sindskort hebben wij er een nieuw arrangement bij, de jubilarisvlucht. Heeft u een jubilaris in het bedrijf? Of is er sprake van een jubileum in de familie? Geef dan een jubilarisvlucht cadeau zodat het jubileum op een unieke manier kan worden gevierd. Wij organiseren de locatie, maar indien gewenst ook voor het verrassingseffect.

Jubileum vieren

Een jubileum is een mooi moment om iemand in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld een medewerker die 25 jaar in dienst is. Zijn jarenlange inzet belonen met een jubilarisvlucht is dan een leuk cadeau om zijn of haar jubileum te vieren. Vooral als ook een aantal personen mee gaan, bijvoorbeeld gezinsleden of een goede vriend. Maar een jublileum in een huwelijk is ook een memorabel moment. Als vrienden of kinderen kunt u contact met ons opnemen voor het organiseren van een onvergetelijke rondvlucht. Bijvoorbeeld boven het woongebied van de jubilaris, of op een andere locatie naar wensen.

De mogelijkheden

HeliFlight organiseert een jubilarisvlucht zoals u dat wenst. Dus wij kunnen voor u regelen dat de jubilaris wordt verrast, opgehaald en naar de helikopter gebracht wordt. Als u een locatie weet welke en bijzondere betekenis heeft voor de betrokken persoon, zullen wij ons best doen om hier te kunnen vliegen. Wilt u catering erbij, dan hebben wij daar mogelijkheden voor. We doen onze uiterste best om aan al uw voorkeuren te tegemoet te komen.

Jubilarisvlucht boeken

Een jubilarisvlucht moet uiteraard vlekkeloos verlopen. Want de jubilaris moet een onvergetelijke ervaring meemaken. Wilt u een jubilarisvlucht boeken, neem dan op tijd contact met ons op. Dan hebben wij genoeg tijd om uw wensen te vervullen. Geef bij uw aanvraag aan om hoeveel personen het gaat, waar vandaan u wilt vliegen en al uw andere wensen. Wij maken een aanbieding op maat, zodat u de jubilarisvlucht naar uw wens kunt aanpassen.

Geef een onvergetelijke cadeau, boek een jubilarisvlucht