Het bedrijf achter HeliFlight

Ontstaan van het bedrijf

Meer dan twintig jaar geleden is ons bedrijf opgericht. Vanuit het enthousiasme van een aantal parttime piloten is HeliFlight begonnen met het verzorgen van rondvluchten. Al snel werden de zaken steeds professioneler aangepakt omdat de vraag naar rondvluchten steeds groter werd. De doelstelling is altijd geweest om met het beste materieel te werken. Daarnaast zijn al onze piloten volledig gekwalificeerd en beschikken allen over een ruime ervaring. Sinds 2018 is HeliFlight onderdeel geworden van De Kruif Beheer bv. We organiseren een groot deel van onze vluchten inmiddels voor de zakelijke markt.

Zakelijke markt – The best to work with

Wij merken dat er verschillende behoeften zijn in de markt. Vanuit de zakelijke markt krijgen wij steeds meer werk als het gaat om chartervluchten maar ook reclame en foto/filmvluchten. Wij vliegen namelijk naar bestemmingen in zowel Nederland als daarbuiten, om u efficiënt te laten reizen. Daarnaast kunnen onze helikopter volledig wrappen en daarmee reclame vliegen voor uw bedrijf. Ook zijn wij sterk in het organiseren van rondvluchten tijdens bedrijfsevenementen of bijvoorbeeld jubilarisvluchten. Onze slogan voor de zakelijke markt is dan ook: The best to work with!

HeliFlight – Come fly with us

Naast de zakelijke markt organiseren wij dagelijks rondvluchten voor iedereen die dat wil. Met meer dan 575 vaste opstaplocaties is er door het hele land de mogelijkheid om een rondvlucht mee te maken. Daarnaast zijn organiseren wij wekelijks rondvluchten op locaties tijdens evenementen, festivals of bedrijfsfeesten. Ook zetten wij ons voor goede doelen om zieken mensen of kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. HeliFlight: Come fly with us.

Kernwaarden HeliFlight

  • Veiligheid staat altijd voorop

  • Professionele samenwerking

  • Volledig ontzorgen van de passagiers

  • De beste helikoptervluchten bieden

  • Onvergetelijke momenten creëren

Neem contact op