Een onvergetelijke bruiloft met een trouwvlucht

Maak je bruiloft onvergetelijk

Een bruiloft is de dag van je leven. Samen met je bruid of bruidegom leg je vast dat je samen verder door het leven gaat. Vaak beleef je deze dag met je familie en vrienden. In de jaren die gaan komen is het leuk om terug te kijken op je trouwdag. Samen weer de dag opnieuw beleven door er foto’s terug te kijken. Of de trouwvideo nog eens af te spelen. Het is daarom leuk als je bruiloft onvergetelijk is geworden. Vooral omdat het jullie heeft samengebracht maar ook door alles wat je hebt georganiseerd tijdens deze dag. Een trouwvlucht met een helikopter is iets wat je zeker niet snel zult vergeten.

Praktische voordelen

Een trouwvlucht met een helikopter heeft zijn voordelen:

  1. Woont je bruid of bruidegom ver weg? Met de helikopter ben je er zo
  2. Moet je middenin de spits ergens zijn voor de foto’s? De helikopter heeft geen last van file
  3. Wil je het feest van bovenaf vastleggen? Vanuit de helikopter krijg je een spectaculair shot
  4. Bijzondere locatie en auto? Laat het vastleggen door een videograaf, vanuit de lucht

Unieke trouwvlucht

Boek een trouwvlucht bij ons en wij regelen dat deze onvergetelijk wordt. Naast de helikopter en opstapplaatsen kunnen wij ook een auto voor je organiseren. Bovendien kennen wij vele mooie locaties omdat wij al jaren ervaring hebben. Dat zorgt weer voor de mooiste plaats om je bruiloft te vieren. Daarnaast kunnen wij ook meewerken aan het doen van een origineel aanzoek. We laten dan op een afgesproken plaats de vraag plaatsen en vliegen er vervolgens met je verloofde overheen.

Helikoptervlucht naar trouwfeest of gala ook mogelijk

Heb je na de trouwerij een trouwfeest of borrel op een andere locatie dan overdag, dan is een helikopter ook een indrukwekkend en praktisch vervoermiddel. Arriveer op spectaculaire wijze met de helikopter. En maak indruk op je gasten bij aankomst bij jullie trouwfeest.

Ook bij een afstudeerfeest of kerstgala is een helikoptervlucht een bijzondere manier om deze feestelijke gelegenheid te vieren. Kies ook voor deze bijzondere manier om te arriveren op de plaats van bestemming, en voel je extra speciaal.

Neem contact op voor een advies op maat.

Waarom een trouwvlucht?

  • Verras je partner op een unieke manier

  • Maak indruk op je gasten

  • Maak je trouwdag onvergetelijk

  • Spectaculaire foto’s van jullie dag

  • Eenvoudig je bruid van ver halen

Boek hier je trouwvlucht