Helikoptervervoer naar sportevenementen voor VIPs

Bij Heliflight.nl huur je voor een VIP een helikoptervlucht voor alle sportevenementen. Dit kan een voetbaltoernooi zijn, maar ook golf, paardensport, een tennistoernooi of elk ander sportevenement. Bekijk jouw favoriete sport, zonder dat je in de file hoeft te staan. Met de helikopter ben je binnen no time op locatie. Zelfs de langste afstanden in Nederland kunnen we vaak al binnen een uur overbruggen.

Met een helikopter ben je altijd op tijd!

Als BN’er heb je vaak een volle agenda, dus stress heb je al genoeg. Je komt naar een sportevenement om jouw favoriete sportman of vrouw aan het werk zien, dus dat is jouw moment om te ontspannen. Geniet in alle rust van een drankje en het uitzicht onderweg in een luxe helikopter, terwijl je Nederland vanuit vogelperspectief bekijkt. Laat je ophalen bij jou thuis of dicht in de buurt, er is altijd wel een plaats waar wij kunnen landen.

Organiseer je een sportevenement en wil je een speciale gast of een lokale bekendheid in stijl over laten komen? Ook dan is een VIP-vlucht een mooie manier om een bijzondere entree te verzorgen.

Registreren van sportevenementen

Naast het vervoer naar sportevenementen, kun je bij ons ook terecht voor de foto- en videoregistratie van een sportevenement. Vanuit de lucht kunnen we een bijzondere sportlocatie op een unieke manier in beeld brengen. Een overzicht van een stadion of een omgevingsshot is een mooie invulling van een sportregistratie. Met luchtopnames bij een wielerwedstrijd of hardloopwedstrijd kun je goed de spreiding van de deelnemers in beeld krijgen, en de omgeving laten zien. Ook bij voetbal zijn de veldposities goed te zien vanuit de lucht.
Hoe wij de uitzending regelen? De uitzendrechten zijn over het algemeen in het bezit van een derde partij, die ons inhuurt voor het maken van de registratie. Ben je organisator en wil je jouw sportevenement laten uitzenden, met beelden vanuit de helikopter? Neem dan contact met ons op en met jouw lokale omroep. Dan bekijken of we het voor je kunnen regelen.
N.B. Bij alle helikoptervluchten huur je de helikopter met piloot. Mocht je zelf kunnen vliegen, dan kun je niet apart een helikopter bij ons huren.

Meerdere evenementen per dag

Wil je je vrienden of familie verrassen en met zijn allen met de helikopter naar een evenement. Misschien wil je zelfs naar meerdere sportevenementen per dag? Dat kan met een VIP helikoptervlucht. Zo kun je je tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken, en eenvoudig en snel van A naar B komen. Een mooie bijkomstigheid van vervoer per heli is dat we op haast elke plaats kunnen landen, dus zelfs in je tuin als die groot genoeg is.

Neem contact op voor de mogelijkheden
helikopter-vleugels

Met de helikopter naar de wedstrijd

  • Vermijd de files

  • Comfortabele vlucht

  • Bezoek meerdere evenementen per dag

  • Catering mogelijk naar wens

  • Ook registratie van sportevenementen