Lokale evenementen

Helikopter vliegen tijdens lokale evenementen

Door het hele land worden wekelijks allerlei evenementen georganiseerd. Maak daarom van uw evenement een helikopter event. Want juist bij evenementen is er een mogelijkheid voor de lokale bezoekers om over hun huis te vliegen. Daarbij is het altijd leuk om een jaarlijkse markt op dorpsfeest van bovenaf te bekijken. HeliFlight is al jarenlang de partner voor het organiseren van rondvluchten op locatie. Omdat wij de expertise hebben ontzorgen wij u helemaal. Naast de rondvluchten hebben wij ook ervaring met het organiseren van bijbehorende activiteiten.

Evenement organiseren?

Bent u een evenement aan het organiseren? Denk er dan over na om er een helikopter event aan toe te voegen. Helikopterrondvluchten zijn altijd populair en trekken wellicht meer bezoekers naar uw feest. U hoeft daarvoor vrijwel niets te doen. Wij gaan zelf op zoek naar een geschikte locatie en we verzorgen de benodigde vergunningen. Vooraf zullen onze medewerkers het terrein in orde maken en de landingszone afzetten. Tijdens de rondvluchten zorgt ons grondpersoneel voor de verkoop van tickets en het veilig in- en uitstappen.

Helikopter droppings

Werkt u voor een evenementenbureau en wilt u een dropping organiseren? Met een helikopter maakt u een dropping extra interessant. Een helikopter kan op veel plaatsen landen zodat de start van een dropping op unieke plaatsen kan beginnen. Wij hebben ervaring met helikopter droppings, dus vraag ons gerust om advies.

Niet alleen helikopterrondvluchten

Naast de rondvluchten zijn er allerlei activiteiten die bijdragen aan een leuke en gezellige dag voor uw bezoekers. U kunt hierbij denk aan spellen en activiteiten voor kinderen tijdens het wachten. Maar ook aan het heen en weer rijden van de mensen die een rondvlucht hebben geboekt. Zeker als de opstaplocatie niet midden tussen de festiviteiten georganiseerd kan worden.

Helikoper event
  • Leuke toevoeging aan uw evenement

  • Helikopter droppings organiseren

  • Bekijk uw feest vanuit de lucht

  • Trek meer bezoekers

  • Meer dan alleen vliegen

Aanvraag voor uw evenement
Helikoper event