Helikopter inzetten tijdens festival

Helikopter inzetten voor vervoer en meer

Bent u bezig met het organiseren van een festival? Dan heeft u flink wat ballen in de lucht te houden. We stappen graag in. Zeker als het gaat om zaken waar u niet dagelijks mee bezig bent, zoals helikoptervluchten, nemen we het werk graag uit handen. Het vervoeren van artiesten en DJ’s en het maken van videobeelden, reclame- en promotievluchten tijdens het festival is voor ons gesneden koek. We zijn o.a. bekend van ‘The Flying Dutch’ en vliegen regelmatig voor grote merken zoals Radio 538, DA en nog veel meer.

DJ- en artiesten vervoer

Artiesten zijn tijdens het hoogseizoen drukbezet. Er zijn veel evenementen waar ze op worden geboekt en daar is uw festival er één van. Zet een helikopter in voor het vervoer van de artiesten die zijn geboekt. Zo krijgt uw agenda meer lucht en bent u er zeker van dat iedereen op tijd, op de juiste plaats verschijnt. Interesse? We maken een vluchtschema op maat zodat onze vluchten naadloos aansluiten op de agenda van uw evenement.

Video- en fotovluchten

Bent u van plan mooie beelden te schieten van uw evenement voor een mooie aftermovie en de verkoop van volgend jaar? Laat ons uw evenement in beeld brengen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend adviseren welke invalshoeken te nemen en welke beelden u op uw locatie het beste kunt laten maken. Alles op maat, volledig op uw wensen afgestemd.

Helikoptervervoer-tijdens-festival

Helikoptervlucht tijdens uw evenement

  • Unieke beelden

  • Snel vervoer DJ’s en artiesten

  • Sluit aan op uw agenda

  • Volledig op uw wensen afgestemd

Neem contact op voor de mogelijkheden