Helikopter op bedrijfsfeest

Het ultieme bedrijfsuitje

Een helikoptervlucht tijdens uw bedrijfsfeest is het ultieme bedrijfsuitje. Dit vergeet uw personeel nooit meer! Samen kijken we waar we het beste kunnen opstappen en dan maken we er één groot feest van. Een helikoptervlucht is een unieke ervaring voor iedereen! We begeleiden de dag van A tot Z, onze groundcrew zorgt ervoor dat jullie veilig opstijgen en weer landen.

Opstijgen en gáán

Een helikoptervlucht met collega’s is een unieke experience. Zodra u in de riemen zit beginnen de motoren beginnen te ronken en vliegen we binnen de kortste keren over uitgestrekte, prachtige Hollandse gebieden. Een helikoptervlucht is goed te combineren met andere spectaculaire activiteiten, zoals een rally-clinic, rib-boaten of een parachute tandemsprong. Bekijk hiervoor de website van G-FORCE Events, een initiatief van Heliflight.

Ook een helikopter boeken voor uw bedrijfsfeest?

Wilt u een helikopter inzetten bij uw volgende bedrijfsfeest? Of een combinatie maken met een andere adrenaline verhogende activiteit? We gaan graag met u in gesprek om het programma op maat te maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een mooi programma in elkaar zetten zodat uw personeel een onvergetelijke dag gaat beleven!

Persoonsvervoer

Helikoptervlucht als bedrijfsuitje

  • Unieke belevenis

  • Combineren met andere activiteiten

  • Begeleiding van A tot Z

  • Programma op maat

Neem contact op voor de mogelijkheden