Helikopter rondvlucht op locatie naar wens

Rondvluchten met helikopter

Een rondvlucht is voor veel mensen nog altijd een wens om eens te doen. Bij ons is het een kwestie van een helikoptervlucht bestellen en inchecken. Bij het inchecken geeft u aan waar u wilt vliegen en op welke datum. Vervolgens meldt u zich op de juiste tijd en plaats en u maakt een mooie rondvlucht. Dat kan in de buurt van uw woonplaats zijn, of juist een locatie die u graag vanuit de lucht wilt zien. Door de vliegsnelheid en vlieghoogte van de helikopter kunt u genieten van het uitzicht over een groot gebied. Heeft u een specifieke locatie die u van dichtbij wilt zien? Overleg dit dan met onze piloot.

Evenement of bedrijfsfeest?

Een helikopter rondvlucht op locatie boeken kan ook voor een evenement of bedrijfsfeest. Wanneer u een feest of evenement gaat organiseren zijn helikoptervluchten een leuke toevoeging. De bezoekers van je feest zijn dan in de mogelijkheid om een onvergetelijke ervaring op te doen. Wij nemen de volledige organisatie voor onze rekening. Indien gewenst kunnen wij de kaartverkoop erbij regelen.

Helikopter rondvlucht op locatie boeken?

Wilt u een rondvlucht op locatie boeken? Dat kan via onze webshop voor een individuele ticket of een groepsvlucht. Een ticket is ook erg leuk om weg te geven. Bijvoorbeeld voor een jubilaris of een werknemer die met pensioen gaat. Als u graag de persoon op een specifieke locatie wilt laten ophalen kunt u dit met onze verkoopafdeling regelen. Wilt u een bedrijfsfeest leuker maken met een of meer helikoptervluchten op locatie? Neem dan ook contact met ons op voor een aanbieding op maat.

Waarom een rondvlucht op locatie?

  • Geef een uniek cadeau

  • Vermaak uw gasten tijdens uw feest

  • Verras een jubilaris

  • Vrijwel iedere locatie is mogelijk

Direct een ticket bestellen
Contact met onze verkoopafdeling