Promotie maken met een reclamevlucht

Doelgroep bereiken

Op de juiste manier reclame maken is uw doelgroep overhalen om uw product of dienst af te nemen. Veel bedrijven hebben een enorme doelgroep te bereiken. Maar er zijn zoveel verschillende mensen. Een gedeelte brengt veel tijd door op sociale media terwijl een ander deel zich het liefst in de natuur begeeft. Jongeren bezoeken het liefst dansfeest terwijl ouderen eerder kiezen voor het fietsen door de natuur. Wilt u een grote en diverse doelgroep bereiken? Promoot dan uw bedrijf, product of dienst door een reclamevlucht te boeken. Wij vliegen vervolgens over het gebied waar uw doelgroep zich bevindt.

Wrappen van de helikopter

Een opvallende helikopter wordt door veel mensen gezien. De boodschap en de leesbaarheid ervan is dan belangrijk. HeliFlight verzorgt daarom het aanbrengen van de reclameboodschap op de helikopter. Dit kan een full-wrap zijn of alleen een sticker. Zelfs het ontwerp van de bestickering kunnen wij maken en laten afdrukken en aanbrengen. Door uw logo of productfoto herkenbaar aan te brengen kunnen wij reclame maken in een groot gebied.

Reclamevlucht boeken

Een reclamevlucht is ook een manier om tijdens een lokaal evenement je bedrijf, product of dienst te promoten. Wilt u een reclamevlucht boeken? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons zodat wij u een advies op maat kunnen geven.

Direct een reclamevlucht aanvragen

Effectief reclame maken

  • Uniek in promotie maken

  • Bereik een grote doelgroep

  • Helikopter volledig gewrapt

  • Landen en opstijgen bij de doelgroep

  • Combineren met rondvlucht

Hieronder ziet u het wrappen van de helikopter in ambulance kleuren

Bekijk hier meer foto’s van reclamevluchten per helikopter

In de meeste gevallen hebben wij voor onze klanten het wrappen van de helikopter ook georganiseerd.