Personenvervoer per helikopter

Het voordeel van de helikopter

De eerste helikoptervlucht dateert al van 1907 toen de Franse fietsenmaker Paul Cornu 20 meter met zijn helikopter vloog. In de decennia daarna is de helikopter verder ontwikkelt tot de machine die wij nu kennen. Vergeleken met een vliegtuig is het grote voordeel van een helikopter dat hij verticaal kan opstijgen. Daarmee kan het toestel op vrijwel iedere locatie landen en opstijgen. Met name in noodsituaties is dit een uitkomst als er snel ingegrepen moet worden.

Efficiënt personenvervoer

Een helikopter kan passagiers dus heel dichtbij huis ophalen en op vrijwel iedere plaats van bestemming brengen. Door te vliegen vermijdt u de drukke Nederlandse wegen. Door met een helikopter te vliegen vermijdt u ook nog eens lange wachtrijen en tijdrovende transfers rond vliegvelden. HeliFlight is al jarenlang een begrip in het personenvervoer per helikopter.

Vlucht naar wens

Of u nu een zakenman bent die efficiënt wilt reizen, of een bruidegom die zijn bruid wilt verrassen, boek een helikoptervlucht. Maar we vervoeren ook personen naar moeilijk bereikbare plaatsen. Ook werken we regelmatig mee aan acties waarmee onfortuinlijke kinderen en/of zieken een onvergetelijke dag krijgen. Wij vervoeren deze mensen naar locaties door het hele land en daarbuiten. Heeft u ook een wens waarbij een helikopter de oplossing is? Dan kunt bij ons een helikoptervlucht boeken.

Personenvervoer per helikopter

  • Efficiënt reizen, waarheen u wilt

  • Iemand een onvergetelijke dag bezorgen

  • Moeilijk bereikbare plaatsen bezoeken

  • Comfortabel reizen

Direct tickets bestellen
Al onze diensten
Bekijk hier een foto impressie van personenvervoer per helikopter