Helikopter transport over de weg

Helikopter vervoeren

Een helikopter kan soms op een plaats staan waar even geen piloot beschikbaar is. Of er is een issue met de veiligheid zodat er eerst een inspectie moet gebeuren. Wat de reden ook is, soms is het nodig om een helikopter over de weg te vervoeren. Maar helikopter transport is niet zo eenvoudig. Bovendien zijn er niet veel transporteurs met de benodigde expertise. Want het klaarmaken, laden en lossen van helikopters is behoorlijk complex. HeliFlight werkt samen met de professionals van De Kruif Machines bv. Hiermee beschikken wij over de juiste expertise en materieel.

Samenwerking met De Kruif Machines bv

De Kruif Machines bv is een full-service machinefabrikant die zowel machine (delen) produceert, maar ook verschillende machinemerken vertegenwoordigd. Verschillende mensen van De Kruif Machines bv hebben naast die expertise ook ervaring met helikopters. Niet alleen het onderhouden, maar ook reparaties worden door hen uitgevoerd. Deze kennis is uitermate geschikt om helikopters klaar te maken voor transport. Bovendien beschikken zij over het transportmaterieel wat nodig is voor het helikopter transport.

Helikopter transport nodig?

Heeft u een helikopter die over de weg vervoerd moet worden? Wij kunnen dit transport organiseren inclusief het ontmantelen en alle benodigde vergunningen. Op de plaats van bestemming kunnen wij de kist weer opbouwen en plaatsen waar u wilt. Neem contact met ons voor het aanvragen van een helikopter transport. Vermeld daarbij het type helikopter en laad- en loslocatie. Op basis daarvan zullen wij een passende aanbieding maken.

Helikopter vervoeren?

  • Helikopter transport over de weg

  • (De)montage door professionals

  • Volledig verzorgd incl. hijsmateriaal

  • I.s.m. De Kruif Machines bv

Helikopter transport aanvragen

Helihandler

Als helikopter bedrijf hebben wij dagelijks ground handling equipment nodig. Daarom hebben wij een apparaat ontwikkelt waarmee wij eenvoudig met één persoon een helikopter kunnen verplaatsen. In samenwerking met De Kruif Machines hebben wij deze machine onder de naam Helihandler, op de markt gebracht.

Wilt u ook eenvoudig uw kisten verplaatsen op uw terrein? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een Helihandler.