Fotovlucht door HeliFlight

Foto’s maken vanuit de helikopter

Door het maken van een foto leg je een bepaalde situatie vast. Dit kan voor allerlei doeleinden zijn voor het bewaren van herinneringen tot een strafrechtelijk onderzoek. Een foto maken vanuit de lucht geeft een hele andere dimensie aan foto’s maken. Want vanuit een vliegende helikopter een beeld vastleggen levert foto’s op vanuit het perspectief van een vogel. Een fotograaf kan foto’s maken vanuit de deuropening of vanuit het raam van een helikopter. Het is ook mogelijk om de helikopter uit te rusten met een camera die vanuit de cockpit bestuurd kan worden.

Zakelijke fotovlucht

Voor zakelijke doeleinden is het maken van een fotovlucht een unieke methode. Vanuit de lucht kunnen bijvoorbeeld unieke foto’s van het bedrijfspand worden gemaakt. Maar ook foto’s van opgeleverde projecten of bijvoorbeeld een speciaal transport. Daarnaast wordt een fotovlucht gebruikt voor het vastleggen van bijvoorbeeld hagelschade bij tuinbouwbedrijven. Door het maken van foto’s kunnen bepaalde gebieden worden geïnspecteerd.

Onvergetelijke dag vastleggen

Omdat een helikopter met een camera of een fotograaf voor unieke beelden zorgt, kan een fotovlucht gebruikt worden om een evenement onvergetelijk te maken. Het kan gaan om een dorpsfeest, een festival of een bruiloft. Luchtopnamen zorgen voor spectaculaire overzichtsfoto’s. Onze ervaren piloten en stabiele helikopters zijn uitermate geschikt voor het maken van het perfecte shot.

Wilt u ook een fotovlucht boeken voor een bepaald evenement of ander doel? Neem dan contact met ons op.

Waarom een fotovlucht?

  • Luchtfoto van uw eigen pand

  • Foto’s van een stad of dorp

  • Unieke foto’s van uw bruiloft

  • Situatie van bovenaf vastleggen

  • Inspecteren van een specifiek gebied

Neem contact op voor de mogelijkheden