Filmvlucht per helikopter

Filmen vanuit de lucht

Of u nu een evenement heeft georganiseerd, of een sportevenement wilt vastleggen, filmen vanuit de lucht zorgt voor spectaculaire beelden. HeliFlight heeft jarenlange ervaring met het organiseren van  filmvluchten. Onze piloten hebben de ervaring om de helikopter vanuit iedere invalshoek te positioneren. Deze vaardigheid zorgt ervoor dat u spectaculaire en unieke video’s kunt maken.

Ongekende mogelijkheden

Wat u ook vastgelegd wil hebben in een video, filmen vanuit de lucht biedt altijd een mooi perspectief. Voorbeelden van filmvluchten zijn opnames van een speciaal transport. Maar ook een autorit voor een film werd door ons gefilmd. Ook hebben wij opnames gemaakt voor reclamespotjes voor verschillende bedrijven. Het open deur filmen of foto’s maken is ook mogelijk. Daarvoor hebben wij verlengde gordels beschikbaar. Omdat veiligheid voorop staat, is dit wel verplicht. Wij kunnen een helikopter ook met een eigen HD camera inzetten. Wij bieden camera’s met 4K kwaliteit, zelfs 6K camera’s zijn mogelijk! In overleg met een eventuele regisseur filmen wij met de helikopter de HD video’s die u wenst.

Ook een filmvlucht boeken?

Wilt u ook een evenement filmen? Of een bedrijfsvideo met unieke beelden op meerdere locaties? Of een reclamevideo opnemen met een unieke setting? Wij bieden een filmvlucht op maat. Omdat wij u graag de juiste filmvlucht bieden bespreken we graag uw wensen zodat u de film kunt maken die u voor ogen heeft. Door onze ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste invalshoeken, trajecten en omgevingen. Neem contact met ons voor een filmvlucht op maat.

Filmvlucht

Wat levert een filmvlucht u op?

  • Unieke beelden

  • Sportprestaties vastleggen

  • Birdeye reclamevideo maken

  • Verslag doen van uw evenement

Neem contact op voor de mogelijkheden