Helikopter chartervlucht door heel West-Europa

Efficiënt reizen per helikopter

Wanneer u een plaats in West-Europa wilt bezoeken, is vliegen een voor de hand liggende optie. Maar een commerciële vlucht kost veel tijd. Er gaat vooral veel tijd zitten in transfers en wachttijden op vliegvelden. Een helikopter kan vaak binnen een paar kilometer van uw huis of bedrijf landen. Hetzelfde geldt voor de plaats van bestemming. Een chartervlucht per helikopter elimineert daarmee veel onnodige wachttijden en inefficiënte transfers van en naar het vliegveld. En een chartervlucht is er voor u, dus de piloot wacht tot u er bent zodat u niet hoeft te haasten.

Mogelijkheden bij HeliFlight

HeliFlight heeft veel ervaring met personenvervoer per helikopter. Naast het vliegen kunnen wij de volledige reis voor u organiseren. Indien gewenst halen wij u met een luxe auto op en brengen u naar de helikopter. Vervolgens kunnen wij op de plaats van bestemming het vervoer naar een specifiek adres regelen. Ook kunnen wij zorgen voor catering zodat u niets tekort komt tijdens uw reis. Bovendien kunt u onderweg gewoon door gaan met uw werk dankzij onze ervaren piloten en stabiele helikopters.

Chartervlucht boeken

Een chartervlucht is samen te stellen zoals u wenst. Laat uw secretaris contact met ons opnemen over de bestemming, tijden en wensen. Dan organiseren wij de volledige reis naar uw bestemming en terug. Heeft u speciale wensen of wilt u meerdere bestemmingen bezoeken? Geen probleem, wij regelen de complete reis voor uw en uw eventuele gezelschap.

De voordelen van een chartervlucht

  • Geen tijdverlies door files

  • Elimineer wachttijden en transfers

  • Doorwerken tijdens uw reis

  • Volledig georganiseerde reis

  • Nooit te laat, de piloot wacht op u

  • U maakt een professionele indruk

Reis op maat boeken
Direct tickets bestellen