Helikopter beveiligingsvluchten van personen en goederen

Personen beveiligen

Beveiligd personenvervoer is in sommige gevallen noodzakelijk. Als een beveiligd persoon wil reizen is het vervoer over de weg vol met risico’s. Wanneer de reis per helikopter wordt afgelegd zijn er veel minder risico’s omdat er minder onoverzichtelijke (verkeers-) situaties zijn. Bovendien is de snelheid van de helikopter hoger dan het vervoer op de grond. Voor beveiligings vluchten maken wij een uitgebreid veiligheidsplan in overleg met uw beveiligers. Als er een hoge mate van beveiliging nodig is, werken wij zelf ook samen met een gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Goederen beveiligen

Net als personenvervoer zijn beveiligings vluchten voor sommige goederen van groot belang. Door waardetransport door de lucht uit te voeren is de kans op bedreigingen veel minder dan op straat. Op de grond is immers veel minder overzicht door de bebouwing of begroeiing. Samen met u wordt een veiligheidsplan opgesteld om alle risico’s te elimineren. Daarin kunnen wij u adviseren voor de beste plaats om te landen. De benodigde vergunningen organiseren wij zodat u daar niet naar om hoeft te kijken.

Beveiligings vluchten voor de veiligheid

Op plaatsen waar veel mensen samenkomen, is het lastig om alle verdachte situaties te monitoren. Ook wanneer er een waardetransport over de weg plaatsvindt, is het overzicht niet altijd voldoende op de grond. Dan zijn beveiligings vluchten de uitkomst. Wij organiseren al jaren air support voor het beveiligen van evenementen, waardetransporten en VIP vervoer.

Neem contact met ons op voor een beveiligde vlucht op maat.

Beveiligings vluchten

Een helikopter is een ideaal vervoersmiddel voor VIP’s die beveiligd worden. Een helikopter vliegt over risicovolle gebieden heen en brengt de VIP naar de locatie die gewenst is.

Waardevolle goederen die over de weg worden vervoerd zijn overal kwetsbaar. Met een helikopter worden risico’s aanzienlijk beperkt door het vervoer door de lucht.

Bij grote evenement of festivals is alleen beveiliging op de grond niet genoeg. Vanuit de lucht is er een goed overzicht en kunnen bedreigingen eenvoudig worden gespot.

Beveiligings vluchten boeken